ILMOITTAUTUMINEN

Fight Like a Girl – Suomi/Finland -liveroolipeliin ilmoittaudutaan lomakkeella, johon löytyy ilmoittautumisen auettua linkki tämän sivun alareunasta. Ilmoittautuminen suljettiin 10.2.2020. 

Ilmoittautumisajan loputtua pelinjohto käy lomakkeet läpi ja jakaa pelaajat niiden perusteella taisteluryhmiin. Mikäli alennuslipun hakijoita on enemmän kuin sponsorilipun valinneita, suoritetaan alennuslipuista arvonta. Mikäli peliin hakeneita on enemmän kuin peliin mahtuu, tehdään valinta ilmoittautumisten perusteella, kokonaisuus huomioiden. Valmiita hahmoja pelissä ei ole – lisää tietoa tästä ilmoittautumislomakkeella.

Taisteluryhmäjaon jälkeen pelaajille lähetetään tieto peliin pääsystä ja hahmon faktiosta sekä linkki verkkokauppaan, josta he ostavat valitsemansa tyyppisen lipun (sponsori- tai peruslippu, alennuslippuihin tulee linkki sen jälkeen kun sponsoriliput on ostettu). Lippu on maksettava tästä kuukauden sisällä. Illusia ry:n jäsenet saavat lipuista viiden euron alennuksen. Maksettuaan lippunsa pelaaja saa tiedon taisteluryhmästään sekä kutsun suljettuihin Facebook-ryhmiin (kaikille pelaajille, faktioille ja taisteluryhmille).

Majoitus ei sisälly pelimaksuun. Majoitusvaihtoehdoista tulee lisätietoa pelaajille sähköpostilla pelaajalistan varmistuttua.

Maksetun pelimaksun voi saada takaisin vain, jos pelinjohto löytää tilalle uuden maksavan pelaajan.