Nebula Prime

Nimi Nebula Prime tuli tunnetuksi pian kiistellyn pakkohedelmöityslain hyväksymisen jälkeen. Ryhmän ensimmäisiä suuria iskuja yhteiskunnallisiin instituutioihin oli digitaalisen potilastietojärjestelmän hakkeroiminen. Lähes 100 000 naisen nimet ja tiedot katosivat rekisteristä, niin että meni yli kaksi vuotta ennen kuin heidät saatiin kutsuttua uuden lain myötä pakollisiksi muuttuneisiin keinohedelmöityshoitoihin. Nimeä Nebula Prime käyttävä ryhmä otti iskun nimiinsä ja iskun myötä ryhmästä tuli hetkessä vastarintaliikkeen jahdatuin mutta myös nopeiten kasvava faktio.

Nebula Primelle teknologia on paitsi pääasiallinen ase myös osa ryhmän filosofiaa: nainen ei voi päättää, millaiseen kehoon syntyy ja valtio sekä kaupalliset yritykset haluavat omistaa ja käyttää naisen kehoa. Mutta teknologian kautta nainen voi hallita kehoaan ja muokata siitä sellaisen kuin haluaa. Implantit ja teknologia ovatkin paitsi osa arkipäivää myös keino saavuttaa tasa-arvo ja todellinen itsemääräämisoikeus omasta kehosta. Nebula Primen jäsenille implantit ovat oleellinen osa identiteettiä ja niihin suhtaudutaan lähes uskonnollisella kunnioituksella. 

Nebula Prime tunnetaan parhaiten cyberiskuista ja valtion virastojen hakkeroinnista sekä sabotoimisesta. Hallitus ja armeija ovat alkaneet Nebula Primen iskujen takia käyttää enemmän fyysisiä komponentteja ja ihmisiä osana systeemejä estääkseen hakkeroinnin. Vastaavasti Nebula Prime on alkanut kidnapata viranomaisia, poliiseja, poliitikkoja ja armeijan edustajia hakkeroidakseen ja uudelleenohjelmoidakseen heidän implanttinsa ennen kuin heidät on vapautettu eräänlaisina elävinä viruksen kantajina.

Nykyään Nebula Prime on suurimpia faktioita vastarintaliikkeessä. Osa taisteluryhmistä työskentelee fyysisesti lähes täysin eristyksissä ulkomaailmasta digitaalisten verkkojen kautta (neoteerikot). Osa taisteluryhmistä puolestaan liikkuu fyysisessä maailmassa käyttäen teknologiaa, erityisesti implantteja, aseenaan taistelussa (cyborgit). Jotkut taisteluryhmät käyttävät molempia menetelmiä, mutta suurin osa ryhmistä on erikoistunut yksinomaan jompaankumpaan. 

Nebula prime käyttää tehokkaasti suoraa demokratiaa päätöksenteossa: jokainen sisko saa esittää mielipiteensä asiasta ennen äänestystä. Taisteluryhmä valitsee keskuudestaan johtajan eli primuksen. Primus johtaa taisteluryhmän operaatioita ja jakaa puheenvuorot kokouksessa. Viisi taisteluryhmää muodostaa klusterin, jonka johtajan eli Alta Primuksen primukset valitsevat keskuudestaan. 

Nebula Primen symboli

Tyyli: mahdollisimman paljon implantteja, sekä oikeita toimivia että näön vuoksi fashion statementtina käytettäviä.
Meikki: teräviä linjoja holografisilla ja metallisilla väreillä.