Rähinöitsijät

Yleisesti ajatellaan, että Rähinöitsijät muodostui Helsingin lähiöissä seitsemän vuotta sitten, mutta varmuutta asiasta ei ole. Rähinöitsijät eivät ole pitkäikäisiä, eikä yksikään alkuperäisistä jäsenistä ole enää elossa – uusia sisaria ilmestyy kuitenkin aina jatkamaan taistelua. Faktio on anarkistisin Vastarinnan faktioista, mutta sen muuttuva ja kaoottinen organisaatio on ollut sen vahvuus: viranomaiset ja FRO eivät ole onnistuneet jäljittämään ja eliminoimaan ryhmittymää. Jokainen taisteluryhmä on käytännössä täysin itsenäinen yksikkönsä, joka päättää itse tekemisistään ja taisteluistaan. Taisteluryhmän johtajaa sanotaan leikkimielisesti Pomonaiseksi. Usein muutama taisteluryhmä muodostaa löyhän ja muuttuvan ryhmän tunnetuksi tulleen, kokeneemman sisaren ympärille. Tällaista siskoa sanotaan Isoksi Pomoksi ja hän on lähinnä faktionjohtajaa, mitä Rähinöitsijöillä on.  

Kaikista faktioista Rähinöitsijät ovat yhteiskunnan eniten kammoamia ja pelkäämiä. Heidän hurja ja holtiton asenteensa on johtanut vastarinnan suurimpaan kuolleisuuteen sisarten riveissä, mutta heidän iskuissaan ja räjäytyksissään on kuollut paljon siviileitä. Suuri osa Rähinöitsijöiden jäsenistöstä on alemmista yhteiskuntaluokista, missä faktio nauttii laajaa ja yleistä kannatusta. Köyhemmillä asuinalueilla ja slummeissa siskot saavat usein suojaa ja apua paikallisilta asukkailta – etu, josta mikään muu faktio ei pääse nauttimaan. 

Rähinöitsijöiissä eletään päivä kerrallaan. Koska kuolleisuus on korkea, ottavat siskot jokaisesta hetkestä kaiken irti: he nauravat, itkevät, rakastavat ja vihaavat niin rajusti ja intensiivisesti, että se saattaa ulkopuolisten silmissä näyttää maaniselta. Mediassa Rähinöitsijöistä puhutaan usein huumeiden ja vihan vallassa silmittömään raivoon ja julmuuteen syyllistyvinä rikollisina. Puheet huumeista ovat vain osittain propagandaa: työväenluokassa huumeita käytetään yleisesti ja tapa on levinnyt työväentaustaisiin Rähinöitsijöihinkin. Siskot käyttävät huumeita usein ennen taistelua, mutta toisinaan myös taisteluiden jälkeen tukahduttamaan pelon ja syyllisyyden tunteita. 

Rähinöitsijät on tullut parhaiten tunnetuksi taktisesti tai symbolisesti tärkeiden kohteiden pommittamisesta, mutta he tekevät myös suoria iskuja sotilaiden ja poliisin kimppuun. Rähinöitsijät välttää yleensä suoria itsemurhaiskuja, mutta siskot tietävät hyvin että kuoleman riski on suuri heidän iskuillaan. 

Rähinöitsijöiden symboli

Tyyli: Kirkkaita neonvärejä. Näyttäviä kampauksia, isoja aseita, paljon koruja.
Meikki: Sotamaalaus, viivoja neonvärein.