Tyttäret

Tyttäret on vanhin aseellisen vastarintaliikkeen faktioista ja ryhmän muodostuminen käytännössä aloitti nyt käynnissä olevan sisällissodan. Naisten rauhanomainen, väkivallaton pakkohedelmöityslain vastainen suurmielenosoitus tukahdutettiin äärimmäistä väkivaltaa käyttäen, kymmeniä mielenosoitukseen osallistuneita naisia sai surmansa, satoja joutui sairaalahoitoon ja satoja naisia katosi luultavasti salaisiin pidätyskeskuksiin. Poliisin suhteettoman väkivaltainen isku ja pakkohedelmöityslain läpimeneminen tuhosivat käytännössä kokonaan naisten väkivallattoman vastarinnan kampanjan ja iskun jälkeinen pidätysten aalto vaiensi nopeasti naisaktivistit. Kaikki eivät kuitenkaan olleet valmiit luovuttamaan. Koska väkivallattoman vastarinnan tie näytti olevan naisilta suljettu, päätti ryhmä naisia tarttua aseisiin. Syntyi Tyttärinä tunnettu faktio.

Koska Tyttäret muodostui vastauksena naisaktivisteihin kohdistettuun pitkälle organisoituun ja hyvin koordinoituun suoraan sotilaalliseen uhkaan, omaksui ryhmä sotilaallisen kurin. Tyttärillä on selkeä hierarkia: jokainen sisko on osa 3-6 hengen taisteluryhmää, taisteluryhmän johtaja on kapteeni. Kapteeni kuuntelee päätöksenteossa taisteluryhmän mielipiteitä, mutta viime kädessä kapteeni tekee päätökset ja kantaa niistä vastuun. Taisteluryhmä tottelee kyselemättä kapteeninsa käskyjä. 3-6 taisteluryhmää muodostaa solun. Solua johtavaksi komentajaksi on nimetty yksi taisteluryhmien kapteeneista. Komentaja kuulee muita kapteeneja päätöksenteossa, mutta antaa viime kädessä käskyt. Solujen komentajat muodostavat johtoryhmän yhdessä kolmen ylikomentajan kanssa. Ylikomentajat tekevät koko faktiota koskevat päätökset, mutta kuuntelevat komentajia. Tyttärissä on tällä hetkellä viisi solua.

Suurin osa Tyttäristä tulee yläluokkaisista perheistä ja moni on ehtinyt saada koulutusta ennen kuin naisten opiskelu ja yhteiskunnallinen osallistuminen tehtiin käytännössä mahdottomaksi. Tästä on se etu, että vihollinen eli valtaapitävät miehet ovat tuttuja näille naisille: he taistelevat isiään, veljiään, puolisoitaan ja entisiä ystäviään vastaan. Juuri ajatus omia isiä vastaan nousemisesta sai ryhmän ottamaan nimen ”Tyttäret”. Tyttäret tekevät sabotaasi-  ja terroristi-iskuja, mutta tunnetuimpia he ovat hyvin suunnitelluista täsmäiskuista sotilasjohtoa ja poliitikkoja vastaan. Parhaat tarkk’ampujat ja strategistit ovat yleensä juuri Tyttäriä. Myös moni vastarinnan tunnetuimmista sankareista ja veteraaneista on Tyttäriä.

Koska Tyttärien iskujen uhrit ovat usein heidän sukulaisiin ja entisiä ystäviään, korostaa faktio sitä, miten tärkeää siskon on jättää tunteet ja henkilökohtaiset suhteensa taakseen ja keskittyä vain taisteluun. Tyttäret ovatkin usein vakavan ja ilmeettömän näköisiä ja heidän nähdään vain harvoin vitsailevan ja nauravan keskenään. Toisaalta on myös niin, että ihminen joka ei koskaan naura, laula ja tanssi, murtuu lopulta paineen alla. Kenties juuri siksi Tyttäret ovat järjestäneet myös suurimpia ja riehakkaimpia juhlia, mitä vastarintaliikkeessä on vietetty ja heille on kunnia-asia tanssia yhtä villisti ja estottomasti Tanssia kuin muutkin siskot.

Tyttärien symboli

Tyyli: muodollista, tyylikästä ja yläluokkaisista.
Väreinä musta, harmaa ja valkoinen.
Meikki: tumma huulipuna ja taisteluryhmällä yhtenäinen silmien ylitse kulkeva maali.